Interieur

Eikenhouten eettafel kopen

Wanneer je kiest voor een robuuste tafel met een warme uitstraling, dan kies je voor een eikenhouten eettafel. Een eikenhouten eettafel kan in verschillende formaten en kleuren worden geleverd. Zo kun je kiezen voor een mooie ronde eikenhouten eettafel waar je gezellig met z’n 4e aan kunt zitten. Deze optie wordt vaak gekozen wanneer je een open ruimte hebt om de tafel in te plaatsen. Zo kun je er leuke stoelen rondom zetten voor een gezellige uitstraling. Wanneer je meerdere mensen kwijt wil aan de eikenhouten eettafel, dan kun je kiezen voor een vierkante, rechthoekige of ovale tafel. Al deze tafels worden gemaakt van dezelfde kwaliteit eikenhout en gaan erg lang mee.

Waarom kiezen voor eikenhout

Een eikenhouten eettafel heeft als eigenschap dat deze een mensenleven meegaat. Bij de aanschaf van dit meubel kun je dus van kwaliteit uitgaan. Deze robuuste tafels zijn sterk en kunnen zeker tegen een stootje. Je hoeft voorlopig geen nieuwe tafel meer aan te schaffen doordat je jarenlang plezier kunt beleven met je eikenhouten eettafel. Wanneer je hem zat bent kun je hem zelfs weer verkopen omdat deze in nieuwstaat blijft, zelfs na jarenlang gebruikt. Dit komt door het stevige materiaal van eikenhout. Wanneer je de tafel niet wil verkopen maar wel een nieuw tintje wil geven kan dat ook. Eikenhout kun je namelijk eindeloos schuren en lakken. Hierdoor kun je dus de kleur van het hout een beetje aanpassen. Ook kun je het onderstel met de poten vervangen. Op die manier geef je eenvoudig een nieuwe uitstraling aan de eikenhouten eettafel. 

Het complete plaatje

Nadat je jouw eettafel hebt uitgekozen wil je hier ook mooie eetkamerstoelen bij. Meubelbaas heeft vaak mooie deals wanneer je de tafel in combinatie met de stoelen koopt. Wanneer je de perfecte tafel hebt gevonden maar je ziet geen deal, dan kun je altijd contact met de medewerkers opnemen. Er kan vaak ter plekke een mooie deal worden gesloten. Zo creëer je een mooie eetkamer waar je jarenlang mee vooruit kunt tegen een vriendelijke prijs. De meubels worden bij jou thuis bezorgd wanneer je deze niet zelf mee kunt nemen in de auto en geen aanhanger hebt. Wanneer je nog twijfelt of je de juiste keuze hebt gemaakt kun je de tafel zelfs 14 dagen testen. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je de tafel weer retourneren.

Niet kapot te krijgen

Eikenhout is een erg stevig materiaal wat niet kapot te krijgen is. Dit is belangrijk voor een eikenhouten eettafel. Er kunnen regelmatig dingen kapot vallen op de tafel zoals glas. Hier kan eikenhout prima mee omgaan. Wel is aan te raden om de tafel goed te beschermen tegen vlekken en kringen. Mochten deze toch in de tafel komen en krijg je ze er niet meer uit. Dan kun je dus eenvoudig de tafel schuren en opnieuw lakken. Zo is de tafel weer zo goed als nieuw. Voorkomen is echter beter dan genezen en daarom is het gebruik van placemats, een tafelkleed of onderzetten te allen tijde aan te raden om de tafel te beschermen.